En marxa les feines de modernització de l’enllumenat dels parcs públics de Son Vilar as Castell Les feines tenen un cost de 45.190,09 euros

 

Aquestes setmanes s’estan duent a terme les feines de renovació de l’enllumenat dels dos parcs de Son Vilar, que serviran per modernitzar els llums a partir de criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

El regidor de Parcs i Jardins, Oscar Gómez, ha explicat que “la lluminària dels parcs de Son Vilar havia quedat obsoleta”. És per açò que l’actuació que s’està fent ara comportarà la substitució de tots els fanals per llums de tecnologia LED, així com la renovació de tot el cablejat.

A més, l’actuació permetrà garantir la seguretat de les instal·lacions que alimenten les lluminàries, que es trobava en molt mal estat.

Les feines les està duent a terme l’empresa Conrado y Asociados, i tindran un cost de 45.190,09 euros (IVA inclòs). L’actuació es finançarà amb una partida provinent d’una de les ampliacions del pressupost del 2021.

Millores a Son Vilar

La modernització de l’enllumenat dels parcs se suma a altres millores que s’han dut a terme a Son Vilar durant el present mandat, com la renovació de l’enllumenat de tota la urbanització, la renovació de la gespa artificial i els jocs dels parcs infantils o la recent instal·lació d’un radar pedagògic per reduir la velocitat dels vehicles a l’entrada de la urbanització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.