«Què és i què significa el col·lectiu LGTBIQ+? Idees i aproximacions» avui al Cercle Artístic La conferència anirà a càrrec de Vicent Lozano, graduat en humanitats i que actualment cursa un Màster en Estudis LGTBIQ+

Avui divendres, a les 20 hores,  Vicenç Lozano Gil oferirà la primera conferència de l’any del Cercle Artístic de Ciutadella, que versarà sobre «Què és i què significa el col·lectiu LGTBIQ+? Idees i aproximacions».

Vicenç Lozano és graduat en Humanitats i màster en Estudis Comparats de Literatura, Art i Pensament per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i actualment realitza el Màster en Estudis LGTBIQ+ de la universitat Complutense de Madrid. És autor de la «Guia LGTBI. Visibilitzar la diversitat» i coautor del llibre «Hasta aquí hemos llegado. Voces para un nuevo activismo LGTBIQ+» amb l’assaig «Dónde están los monstruos?».

L’acte que tindrà lloc a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic estarà presentat pel professor i escriptor Nel Martí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip