Armengol participa a la inauguració del mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha participat avui a l’acte d’inauguració del mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022, que ha tengut lloc a la Sala Polivalent Albert Camus del municipi de Sant Lluís.

La candidatura de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia pretén que aquesta esdevingui un estímul en la protecció de la seva riquesa cultural i gastronòmica, amb els objectius de posicionanr l’illa com a destinació gastronòmica de qualitat, fomentar el consum del producte local i promoure projectes d’innovació i transformació en el sector agroalimentari.

L’esdeveniment ha comptat amb les intervencions de la presidenta de l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT), Diane Dodd, i l’alt representant per a l’Aliança de Civilitzacions de l’ONU i ambaixador de la Regió, Miguel Ángel Moratinos, el qual ha oferit la ponència «Menorca, referència en biodiversitat, diversitat cultural i gastronòmica». La presidenta ha conclòs l’acte amb unes paraules.

A més de la presidenta Armengol, també han assistit a l’acte el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company; la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora; la batlessa de Sant Lluís, Carol Marqués, i el conseller insular d’Economia i Territori, Josep Pastrana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca