Ciutadella celebra la Processó de Sant Antoni

A les 12 del migdia, després del repic de campanes de la Catedral de Menorca, ha sortit des del portal de la Llum la processó de Sant Antoni, després de dos anys sense celebrar-se al carrer.

Han estat tres regidores les que han muntat enguany a cavall, Isa León, que ha portat el penó, seguida de Sandra Moll i Gràcia Mercadal.

La processó amb la imatge del patró de Ciutadella des de 1288 i de l’illa des de 1981, ha part del recorregut tradicional. Els canvis són que els “Tres Tocs” que commemoren l’entrada d’Alfons III a la Madina Manurqa, es faran dins la Catedral, i que enguany la processó no passarà pel carrer que porta en nom del sant, el Carrer de Sant Antoni, així com els carrers de Sant Josep, Sant Cristòfol, Sant Sebastià i carrer del Bisbe, carrers on pràcticament la processó era vista i seguida pels residents, en molts casos gent major, que no entenen, aquest canvi del recorregut, escollint-se el carrer de Ses Voltes, on hi pot haver més aglomeracions de gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca