Actes 8 Març

Demà comencen les obres de millora dels carrers Sor Àgueda i Marquès d’Albranca de Ciutadella El cost és de 307.569,26 euros, finançats per l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca, en el marc del Pla Insular de Cooperació pel 2021.

 

El dimarts 18 de gener és la data fixada per l’Ajuntament de cara a l’inici de les obres de millora de Projecte de millora d’infraestructures i pavimentació dels carrers Sor Àgueda i Marquès d’Albranca. La posada en marxa de les obres suposarà que, de manera temporal, es tallarà el trànsit d’aquestes dues vies i s’haurà de reorganitzar la circulació dels carrers adjacents, a fi de perjudicar el menys possible als veïns i veïnes de la zona mentre durin les obres.

Cal recordar que el projecte va ser definitivament aprovat per la Junta de Govern de dia 15 de setembre una vegada finalitzat el període d’exposició pública i certificat que no es va presentar cap al·legació en contra, i fou adjudicat a l’empresa Juan Mora S.A. per un import de 307.569,26 euros, finançats per l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca, en el marc del Pla Insular de Cooperació pel 2021.

El projecte ve a donar resposta a les demandes històriques dels veïns de la zona afectada, sobretot pel que fa a l’amplada de les voreres, del tot insuficient per poder caminar per elles amb certa seguretat. Empesos per aquesta necessitat, s’ha aprofitat aquesta situació per executar aquest projecte de reforma integral dels dos carrers, ja que les infraestructures (sobretot del carrer Sor Àgueda) estaven molt malmeses, i requerien d’una actuació contundent. D’aquesta manera, el projecte preveu la renovació de la xarxa de clavegueram, la recollida i canalització d’aigües pluvials, així com la renovació íntegra de la xarxa de subministrament d’aigua potable i la instal·lació de lluminàries LED a tota la via.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.