Cs Ciutadella demana a l’Ajuntament la regulació dels vehicles de mobilitat personal i engegar una campanya per al bon ús León (Cs) lamenta que moltes de les persones que condueixen patinets ho fan amb els auriculars posats, transportant bosses i altres persones i conduint en direcció contrària

El grup municipal de Cs Ciutadella defensarà en el proper ple una moció que insta a l’equip de govern a modificar o revisar l’ordenança municipal que regula la circulació dels vehicles de mobilitat personal, dins de les competències municipals i sense contradir la recent instrucció de la Direcció General de Trànsit (DGT).

En aquest sentit, la regidora de Cs a Ciutadella, Isabel León, ha assenyalat que una de les problemàtiques que hi ha amb aquests vehicles són els atropellaments, que succeeixen per anar massa ràpid al costat dels vianants i ser molt silenciosos a l’hora de circular. Així mateix, León ha lamentat que moltes de les persones que condueixen patinets ho fan amb els auriculars posats, transportant bosses i altres persones i conduint en direcció contrària. “També trobem patinets aparcats davant de portes de cases particulars, comerços; cosa que obstrueix el pas dels vianants i les persones amb mobilitat reduïda”, ha afegit.

Per tot això, la regidora de Cs Ciutadella considera necessari donar resposta mitjançant la seva regulació al municipi, tal com va demanar el grup municipal de Cs el desembre del 2019 mitjançant una moció que l’equip de govern va votar en contra.

Així mateix, León ha informat que mitjançant aquesta iniciativa també se sol·licitarà a l’Ajuntament la posada en marxa d’una campanya cívica per al bon ús dels vehicles de mobilitat personal, així com la repetició d’aquesta mateixa campanya quan ja estigui desenvolupada i aprovada la ordenança de regulació.

“Des de Cs considerem prioritari crear una normativa que reguli l’ús, l’estacionament i estableixi un procediment sancionador per incompliment d’aquesta. Tal com ja han fet altres municipis de Menorca que estan governats pels mateixos partits polítics que aquest municipi”, ha conclòs León.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.