Lluís Mir guanya el IV Premi a les millors codolades de Menorca L'organitza l’Associació de Vesins s’Enclusa, de Ferreries

 

El ferrerienc Lluís Mir Martí ha resultat guanyador dels premis a les millors Codolades de Menorca, que per quart any consecutiu organitza l’Associació de Vesins s’Enclusa, de Ferreries, amb l’obra “Es volcà del Toro”.

El jurat d’aquesta edició l’integraven Joan Francesc López Casasnovas (catedràtic de llengua i literatura), Joan Pons Pons (escriptor), Josep Portella Coll (escriptor i investigador de la cultura popular menorquina), Anna Pons Sans (mestra) i Joan Xavier Juaneda Arriaran (guanyador de l’edició de l’any passat). Actuava com a secretària Núria Quintana Fortuny (secretària de l’associació).

Malgrat la decisió de no atorgar els guardons corresponents al segon i tercer classificats, ha estimat mencionar les obres “Una nit d’òpera”, de Pere Al·lès Moll, i “Una manifestació”, de Conxa Pons Pons.

Degut a les restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19, el lliurament del premi i la lectura de les obres escollides, que es feia el dia 17 de gener a Ferreries, han estat posposats fins que la situació permeti que es puguin dur a terme. El primer premi està dotat amb la quantitat de 300 euros. Aquesta dotació és possible gràcies a les col·laboracions econòmiques de diversos comerços i empreses locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.