Arrenca amb èxit la presència d’Alaior a FITUR

Alaior ha començat avui amb gran èxit i una activitat incessant la seva participació per segon any amb estand propi a FITUR, la segona fira de turisme més important del món. Alaior és l’únic municipi de Menorca que compta amb estand propi.

 

Durant tot el matí s’han dut a terme nombroses reunions entre l’Ajuntament d’Alaior i els seus coexpositors amb diferents empreses turístiques que assisteixen a FITUR.  A elles se les ha presentat l’oferta cultural, artística i turística del municipi, mostrant tot el sector enorme interès pels diferents agroturismes, hotels i les activitats que es poden fer a Alaior.

Com ja va dir el batle, José Luis Benejam, «anem a Fitur amb tota la il·lusió i determinació d’un poble que sempre cerca l’excel·lència amb tot allò que fa i ofereix als altres. Sabem que no hi ha res fàcil, res que caigui del cel, i precisament per això és que anem a Fitur, per cercar els clients per les nostres empreses, perquè es puguin desenvolupar i continuar creant llocs de feina. Anem a Fitur a cercar encara més vida pel municipi, a cercar el millor futur possible pels alaiorencs i alaiorenques», ha dit José Luis Benejam, batle d’Alaior.

Cal destacar que l’estand d’Alaior ha rebut la visita de Francina Armengol, presidenta de les Illes Balears, Iago Negueruela, conseller de Turisme de les Illes balears, Teodoro García Egea, secretari general del Partit Popular, Marga Prohens, diputada nacional i presidenta del PP de les Illes Balears, Cuca Gamarra, portaveu del Grup Popular al Congrés dels Diputats, Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura de Menorca, i diferents batles i batles de les illes com Joana Gomila, batlessa de Ciutadella, Maria Pons, batlessa de Santanyí, Francisca Porquer, batlessa de Campos, Éric Jareño, batle de Llucmajor, Marcos Serra, batle de Sant Antoni de Portmany, o el president del PP de Mallorca Llorenç Galmés.

 

José Luis Benejam ha participat també a la presentació de Menorca a l’estand d’Illes Balears. Benejam ha destacat Alaior com un punt ineludible d’atracció turística amb l’art contemporani gràcies a LOAC, Alaior Art Contemporani. «L’art ens fa lliures, ens enriqueix humanament, ens transporta a altres dimensions mitjançant la imaginació i sensibilitat d’aquests genis creadors. És per això que la cultura, l’art en particular, també és tot un atractiu turístic de transcendència profunda. Una plataforma des d’on impulsar tot el que és bo dels qui som, projectant-ho al món amb claredat. A Alaior, la nostra afició per l’art i la intensa activitat cultural local, que amb tanta passió vivim quotidianament, ens ha portat a la creació de LÔAC, Alaior Art Contemporani. Un centre d’art que constitueix un motiu més que suficient per anar a Alaior i deixar-se sorprendre ha dit Benejam durant l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.