Actes 8 Març

Baleària potencia el turisme de lleure i entreteniment amb PortAventura World Oferirà els clients del parc d'atraccions una sèrie de tarifes i descomptes exclusius amb l'objectiu de promocionar els vaixells com a transport per viatjar a Balears

Baleària i PortAventura World han signat un acord de col·laboració en el marc de Fitur per tal de promoure noves sinergies comercials que millorin la seva oferta i impulsar el turisme d’oci i entreteniment entre els clients. D’aquesta manera, la naviliera posarà els vaixells a disposició dels visitants del parc oferint una sèrie de tarifes i descomptes exclusius per a aquells que decideixin utilitzar aquest mitjà de transport en els seus viatges a les Illes Balears.

A través d’aquesta aliança, Baleària es compromet a potenciar el negoci turístic i d’entreteniment de PortAventura World mitjançant el llançament de diferents campanyes i accions promocionals orientades als seus clients, membres del club de fidelització i professionals. Al llarg de l’any, les companyies també organitzaran campanyes temàtiques i d’animació diverses per enriquir l’experiència del client.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.