El I Concurs de Nacional de Cuina Aplicada a la Vaca Vermella de Menorca es presenta a FITUR La celebració del concurs tindrà lloc el proper 6 de març a Ciutadella de Menorca

El president de Caeb Restauració de Menorca, José Bosch, en representació d’ASCAIB i l’Associació de Ramaders de Vaca Menorquina, coorganitzadors de l’esdeveniment, ha donat a conèixer aquest dimecres 19 de gener el I Concurs Nacional de Cuina Aplicada a la Vaca Vermella de Menorca. L’acte ha tingut lloc a l’estand que Baleària ha muntat a FITUR, i que ha cedit com a patrocinador de l’esdeveniment. A més de Bosch, hi han participat el president de Baleària, Adolfo Utor, la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, el vicepresident Miquel Àngel Maria, el conseller dEconomia i Territori, Josep Pastrana, el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda, i l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila.

Bosch ha donat a conèixer la data de l’esdeveniment, previst pel 6 de març, i que tindrà lloc al centre històric de Ciutadella de Menorca. Aquest concurs és un dels primers grans esdeveniments al calendari de la Regió Europea de la Gastronomia, i té per objectiu atraure cuiners i cuineres de tot el país fins a l’illa, per tal de demostrar els seus dots elaborant plats amb la carn de la vaca de raça autòctona. Els interessats podran fer la preinscripció a través del web d’ASCAIB, a partir del proper dilluns, dia 24. A la mateixa web, www.ascaib.com, trobareu les bases i condicions de participació, així com els premis establerts.

Si bé les col·laboracions entre el sector primari, a través del seu producte local, amb el sector de restauració són constants a Menorca, és la primera vegada que tres associacions s’uneixen per organitzar un esdeveniment de tal calibre. El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella també col·laboren en l’organització d’aquest esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.