L’AMIC estrena nova web

L’AMIC està d’estrena. L’Associació ha renovat el disseny de la seva web, apostant per una major presència de la imatge, prioritzant el fet de donar a conèixer les activitats de l’AMIC i enfocant-se en una major usabilitat per l’usuari.

La plataforma digital té l’objectiu de donar suport als 475 mitjans de comunicació associats a l’entitat i ser un referent per als professionals de la comunicació, les administracions, pel conjunt del sector de mitjans d’informació i per a les empreses del territori.

Uns dels canvis més destacats és la incorporació de l’apartat AMIC Media, a través del qual l’AMIC articula campanyes de publicitat per a les diverses empreses interessades. També, s’ha creat una nova secció d‘imatges, on es poden trobar fotografies dels diversos esdeveniments de l’AMIC des del 2006 fins ara. A més a més, s’ha dissenyat un nou menú, molt més intuïtiu, on es reflecteix tot el que fa l’Associació.

D’una banda, amb la nova web, s’ha volgut facilitar als mitjans associats l’accés a conèixer tots els serveis dels quals disposen a través de l’Associació: banc d’imatges, banc de continguts, control d’audiència, carnets de premsa, etc. Així com, informar de totes les novetats dels mitjans de comunicació associats a través de la secció de Notícies. I, d’altra banda, proporciona informació a aquelles empreses i administracions públiques interessades a crear campanyes de publicitat a través de la premsa de proximitat de com fer-ho de la manera més senzilla. L’Associació s’encarrega de tot el procés, amb l’objectiu de fer arribar el missatge, a través dels mitjans associats, a tots els segments que l’anunciant vulgui.

El President de l’AMIC, Ramon Grau, destaca que l’Associació ha apostat per modificar la seva pàgina web corporativa “amb el fi de complementar i millorar tots els serveis per als associats, empreses i administracions públiques; aplicant un disseny responsive, intuïtiu i molt més visual. A més, la transformació digital vol ser un punt d’inflexió en la manera d’actuar de l’AMIC durant els propers anys”.

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació
Des de l’AMIC s’afavoreix l’intercanvi d’experiències professionals, opinions i suggeriments entre tots els associats, es desenvolupen plataformes conjuntes que permeten a tots els editors gaudir d’unes eines i recursos que contribueixen a millorar els seus sistemes de gestió i la qualitat dels seus mitjans.

Entre els objectius prioritaris de l’Associació està: defensar els interessos dels associats i del conjunt de la premsa, representar els associats davant de les administracions, promoure iniciatives en benefici de la premsa, dignificar el col·lectiu, facilitar la planificació de publicitat i intercanviar coneixements i informació entre els seus membres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.