Sant Lluís es presenta a FITUR amb la sostenibilitat com a reclam

L’Ajuntament de Sant Lluís par􏰀cipa a la Feria Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra des d’aquest dimecres a Madrid, i ho fa amb la sosteniblitat com a reclam. La batlessa Carol Marquès ha explicat aquest dimecres els valors de sostenibilitat que hi ha presents a la gent i al municipi, i com aquests ajuden al turista a viure una experiència immersiva quan visita Sant Lluís.

“Venim a FITUR a explicar no només allò que tenim, sinó sobretot allò que som”, ha explicat Marquès. I en aquest sen􏰀t, ha relatat com els valors de la sostenibilitat són inherents a la ciutadania de Sant Lluís, i passen per accions com fer les coses amb respecte cap a les persones i a l’entorn, actuar amb consciència, coneixedors de les conseqüències de tots els actes i amb solidaritat. Per mostrar alguns exemples de sostenibilitat, ha destacat l’aposta i la defensa del comerç local, els projectes d’implantació d’energies renovables, el respecte cap a un entorn que permet la pràc􏰀ca de múl􏰀ples ac􏰀vitats d’oci i turís􏰀ques respectusoses amb el medi ambient, i l’aposta per la cultura sostenible, una nova inicia􏰀va que persegueix una transició de les maneres de fer del sector cultural i, sobretot, l’aprofitament de la cultura per a fomentar la sostenibilitat amb la ciutadania com a protagonista principal.

La presentació de la batlessa s’ha acompanyat del vídeo “Som Sant Lluís, Som Sostenibles”, que mostra com la ciutadania de Sant Lluís té incorporats els valors de la sostenibilitat en el seu dia a dia, i com els pe􏰀ts gestos fan del municipi un espai sostenible i conscienciat en tots els seus àmbits. A més, s’ha ac􏰀vat una web on es pot entendre millor els mo􏰀us de l’aposta per la sostenibilitat, www.santlluissostenible.com.

Al final de la seva presentació, la batlessa ha explicat com aquesta aposta per la sostenibilitat és un fet diferenciador a nivell turís􏰀c, i com pot afavorir la presència d’un turisme conscient i responsable. “El nostre és un municipi on tothom és benvingut i convidat a compar􏰀r la nostra manera de ser i de viure. La nostra societat està entenent ja la necessitat d’una vida sostenible, en tots els seus àmbits, i volem que totes les persones que visi􏰀n el nostre municipi puguin compar􏰀r amb noltros aquesta visió i experiència”, ha conclòs Marquès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.