Advertència de Salut Pública a persones al·lèrgiques o intolerants a la llet per la presència d’aquest al·lergen sense etiquetar al producte “Torta de xocolata cruixent” de la marca “Dor”

 

La Direcció General de Salut Pública informa que l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha emès una advertència dirigida a persones al·lèrgiques o intolerants a la llet després que s’hagi detectat la presència, no declarada en l’etiqueta, d’aquest al·lergen en el producte “Torta de xocolata cruixent” de la marca comercial “Dor”. Un producte que en el cas de les Illes Balears ha estat distribuït a través de la cadena de supermercats Lidl.

Per tot això, com a mesura de precaució, es recomana a totes aquelles persones amb al·lèrgia o intolerància a la llet que puguin tenir el producte mencionat a les seves llars que s’abstinguin de consumir-lo. Aquest producte, en tot cas, no suposa cap risc per a la resta de la població.

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha tingut coneixement a través del Servei Coordinat d’Intercanvi Ràpid de la Informació (SCIRI) d’una notificació d’alerta traslladada per les autoritats sanitàries de Catalunya, relativa a la presència de llet no inclosa en l’etiquetat d’aquesta torta de xocolata negre cruixent.

L’empresa distribuïdora ha exposat cartells informatius sobre la retirada del producte en les seves botigues per informar al consumidor final i està procedint a la retirada del producte.

Per a més detalls del producte afectat es pot accedir a la pàgina d’AESAN:  https://www.aesan.gob.es/AECOSAN/web/seguridad_alimentaria/alertas_alimentarias/2022_016.htm

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.