Ciutadella presenta a Fitur “Enjoy Ciutadella”, un projecte per a atreure i acompanyar als visitants La presentació s’ha acompanyat de la projecció d’un vídeo promocional on es posa en valor el patrimoni històric, cultural i natural del municipi

 

Ciutadella ha presentat la iniciativa “Enjoy Ciutadella” a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) com a instrument per a acompanyar els visitants en la seva visita a la ciutat, i com a eina per a que coneguin millor el municipi i, a partir d’aquest coneixement, “s’enamorin de la ciutat i vulguin tornar-hi”.

La batlessa ha explicat el projecte, nascut en plena pandèmia, i que enguany viurà la seva tercera edició després d’obtenir molt bons resultats fins ara. “Enjoy Ciutadella” és un programa d’activitats diverses que inclou tallers i rutes guiades destinats a tots els públics i que permeten, per exemple, conèixer el treball dels artesans del municipi, descobrir com s’elaboren els plats més típics, passejar per camins ancestrals o paratges naturals, gaudir del cel estrellat de l’illa o de la posta de sol, o bé conèixer la història de la ciutat a través dels seus habitants.

“Pensam que conèixer un lloc en profunditat, també les seves arrels, és una experiència que marca, que es recorda sempre i que, a partir d’aquí, es desitja que perduri. Consideram que s’ha de conèixer per a cuidar”, ha defensat Gomila, afegint que “no només volem que el turista conegui la nostra ciutat, els nostres edificis o el nostre patrimoni, sinó que el volem acompanyar”.

La presentació de la iniciativa “Enjoy Ciutadella” s’ha acompanyat de la projecció d’un vídeo promocional on es posa en valor el patrimoni històric, cultural i natural del municipi, i amb la convidada de la batlessa a totes les persones assistents “a viure i sentir l’experiència de visitar i conèixer Ciutadella”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca