Actes 8 Març

Comença la segona fase del procés participatiu per decidir els usos de l’antiga nau Seat a Maó Els tallers participatius estan oberts a la ciutadania de Maó i és necessària la inscripció prèvia a través de la web de l’Ajuntament

 

El procés participatiu per a debatre sobre els futurs usos de l’antiga Nau Seat segueix el seu camí. Durant els mesos de gener i febrer de 2022 s’han convocat dos tallers participatius amb l’objectiu de d’implicar la ciutadania i entitats de Maó en la definició dels usos de la Nau Seat i el seu espai exterior.

  1. Taller sobre Equipament.  Dissabte 29 de gener d’11.00 a 13.00h a la Sala d’Audiències  del Claustre del Carme.
  1. Taller sobre l’espai exterior de la Nau Seat i les connexions amb l’entorn. Divendres 4 de febrer de 18.00 a 20.00h a la Sala d’Audiències  del Claustre del Carme.

Els objectius del procés participatiu per a definir el usos de l’antiga Nau Seat són:

  • Donar a conèixer quins aspectes tècnics influeixen en el disseny de l’espai exterior i del futur equipament, especialment els derivats del planejament vigent.
  • Promoure espais de deliberació i a fi d’implicar la màxima diversitat de visions.
  • Debatre i generar propostes indicadores de com es vol que siguin l’espai exterior i l’espai interior (equipament), a fi que els equips tècnics puguin valorar la seva inclusió a un concurs obert de projectes.

Els tallers participatius estan oberts a la ciutadania de Maó i és necessària la inscripció prèvia a través de la web de l’Ajuntament. .Així mateix, també es pot consultar a la web municipal tota la documentació relacionada amb el procés participatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.