El fenòmen teatral A.K.A. es presenta al Teatre Principal de Maó Protagonitzada per l'actor menorquí Lluís Febrer es podrà veure demà divendres 21 a les 20:30 hores al Principal

 

El muntatge teatral A.K.A (Also Known As), protagonitzat pel joveníssim actor menorquí Lluís Febrer, s’ha convertit en tot un fenomen teatral. Confirmen l’èxit de l’obra els quatre Premis Butaca i els dos Premis Max aconseguits i la gira per sales de tot el país.
Escrita per Daniel J. Meyer i dirigida per Montse Rodríguez Clusella, A.K.A (Also Known As) ens parla de la formació de la identitat adolescent, de la diferència entre el que sentim que som i el que la societat dictamina que hem de ser. Una mirada de dins cap a fora.
A.K.A. un fenomen teatral compromès.

Carlos és un adolescent de quinze anys que es troba en un moment vital delicat, en què veu com trontollen els fonaments sobre els quals ha crescut, les seves arrels, la seva identitat. Ell és adoptat i la mirada dels altres li fa plantejar qui és realment. Perquè, som qui sentim que som o qui la gent creu que som?
L’espectacle ens relata la seva rutina diària –institut, teràpia, rebuig, ràbia, por, amics, desig i injustícia– i ens planteja una reflexió sobre la identitat, fent que el públic es converteixi en jutge, testimoni i còmplice de la seva evolució.

Una obra política i reivindicativa, una proposta honesta, valenta i compromesa amb el llenguatge i les inquietuds adolescents. Per això, el Teatre Principal de Maó ha programat, a més de la sessió de les 20.30 hores, una matinal dirigida a alumnes de Secundària, amb una molt bona resposta per part dels centres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.