Menorca presenta la campanya turística per a 2022 amb els petits plaers com a reclam La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, va explicar els atractius que ofereix l’illa a un acte celebrat a l’estand de les Illes Balears en Fitur

 

La campanya turística de Menorca per aquest 2022 s’articula entorn dels petits plaers que ofereix l’illa els 365 dies de l’any. Sota el títol “Menorca, por los pequeños placeres”, la campanya invita al visitant a descobrir totes aquelles coses senzilles que es poden gaudir a Menorca tot l’any, com ara la gastronomia, el paisatge o el patrimoni cultural. La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, va ser l’encarregada de presentar aquesta campanya a un acte celebrat a l’estand de les Illes Balears en Fitur, juntament amb la resta d’illes.

Aprofitant el mandat de Menorca Regió Europea de Gastronomia, Susana Mora va fer un símil entre l’illa i un dels plats més emblemàtics de la cuina menorquina, l’oliaigua. Així, la presidenta del Consell Insular va dir que, igual que l’oliaigua es cuina a foc lent, Menorca també s’assaboreix a poc a poc. Però, a diferència d’aquesta elaboració gastronòmica, típica de l’estiu, Menorca és una illa oberta al visitant tot l’any, des del gener fins al desembre. La campanya incideix en tots els atractius que Menorca posa a disposició del visitant més enllà dels mesos d’estiu. El mandat de Regió Europea de Gastronomia, amb un extens programa de més de 50 activitats, és un dels principals reclams per a planificar una visita a l’illa fora de la temporada alta. Un altre “menjar” que l’illa ofereix al visitant és l’important patrimoni històric i cultural de Menorca, especialment la cultura talaiòtica, que aquest 2022 aspira a formar part de la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. L’entorn natural de Menorca, Reserva de Biosfera des de 1993, és l’altre gran reclam de Menorca per al visitant que planifiqui aquest any el seu viatge a l’illa: des del Camí de Cavalls, una autèntica pista esportiva a l’aire lliure, passant per les platges, la contemplació del cel nocturn o per l’animada vida dels pobles i ciutats de l’illa, Menorca es converteix en “visita obligada aquest 2022 a qualsevol estació de l’any”, va dir Susana Mora, “sense competir amb ningú, ja que no és una destinació excloent sinó sumatòria”.

Menorca, por los pequeños placeres

Després de la seva intervenció, la presidenta del Consell Insular va donar pas al vídeo promocional de la campanya turística. Protagonitzat per l’actriu menorquina Ruth Llopis, aquesta peça audiovisual d’un minut i mig de duració fa un recorregut per tots aquests petits plaers que es poden gaudir a Menorca: passejar per la platja, contemplar les estrelles, fer esport a l’aire lliure, reunir-se amb els amics o gaudir de la bona gastronomia. El vídeo està disponible en castellà, anglès i francès i es pot visualitzar al canal de Youtube de Menorca Turismo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.