Baleària renova la seva aposta amb Elite Chip

Baleària ha signat una sèrie de patrocinis en el marc de Fitur amb què ratifica la seva aposta per la promoció de l’esport a les Illes Balears com a motor d’un estil de vida saludable i clau per al desenvolupament socioeconòmic. La naviliera ha segellat acords de col·laboració per ser el patrocinador principal de la Federació Balear de Rugbi, la Marnaton de Formentera i les competicions d’EliteChip.

“Una de les màximes de Baleària, a través de la Fundació, és incentivar el benestar i la salut dels ciutadans dels territoris on opera, i estem convençuts que l’esport és un dels millors canals per aconseguir-ho. Amb la renovació d’aquests acords, reforcem el nostre compromís amb l’esport local i nacional a les Balears, així com amb el desenvolupament sostenible de la societat insular”, ha explicat Joan Serra, delegat de les Balears de Baleària.

EliteChip
Baleària ha prolongat la seva col·laboració com un dels patrocinadors principals d’EliteChip, una companyia de referència a les Illes Balears especialitzada en l’organització i el cronometratge de carreres i tot tipus d’esdeveniments esportius. La naviliera ha oficialitzat la firma de renovació amb el fundador de l’organització esportiva, Guillermo Bosch, i ha anunciat que oferirà codis de descompte del 15% als participants d’aquestes curses. Cal destacar que aquestes proves compten amb el sistema exclusiu de cronometratge ChampionChip, una tecnologia homologada per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (I.A.A.F.) que s’utilitza a les maratons i proves atlètiques més importants del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.