L’AETIB organitza un Fòrum d’Identificació de noves competències en el sector turístic balear Se celebra el pròxim 26 de gener amb l'objectiu de conèixer els nous reptes i necessitats laborals a nivell turístic

L’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), organitza, el pròxim 26 de gener en el Palau de Congressos de Palma, el primer Fòrum d’Identificació de noves competències en el sector turístic. Es tracta d’un esdeveniment d’intercanvi de coneixements i debat que pretén identificar les necessitats de les empreses turístiques de les Illes Balears.

Actualment, un important percentatge de professions vinculades al turisme s’han vist impactades per la revolució tecnològica i la pandèmia de la covid-19 i ens trobem davant noves oportunitats i noves estructures de treball que ens obliguen a reflexionar sobre el futur de les noves professions i de les persones professionals del sector turístic.

Per això, el principal objectiu d’aquest fòrum serà l’adaptació del sector a les noves necessitats de capacitació en el sector turístic, així com construir un full de ruta que permeti situar a les persones en el centre de la transformació digital, afavorint oportunitats de desenvolupament i ocupació, de la mà del sector privat.

S’ha previst un programa de mitja jornada per a aquest fòrum, amb diferents ponències i taules rodones en les quals participaran destacats ponents.

Les inscripcions per a participar en el Fòrum d’Identificació de noves competències en el sector turístic són gratuïtes i han de realitzar-se a través d’una pàgina web específica habilitada per a aquest fòrum. Estaran obertes fins al pròxim dia 22 de gener i poden participar tots aquells professionals interessats en el sector del turisme com ara:

  • Empreses i empresaris de tota mena, especialment del sector turístic.
  • Treballadors del sector turístic i de qualsevol altre sector interessats en turisme.
  • Estudiants.

Tota la informació del fòrum, així com el programa complet i el sistema d’inscripcions està disponible en el següent enllaç:

https://forumaetib.illesbalears.travel/ca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.