Setmanari El Iris del 23 de novembre de 1946

A l’edició del Setmanari El Iris del 23 de novembre de 1946 a la portada hi havia els següents temes: Es posava damunt la taula en convertir gran part del terme de Ciutadella en zones de regants i així potenciar la sembra de cereals, fruites i verdures. Hi ha que recordar que en aquells anys, hi havia encara restriccions en molts de productes i Espanya estava de ple en una dura postguerra on la gent passava mancances. Mestre Llorenç Galmés, director de l’Acadèmia Municipal de Música de Ciutadella, havia aprofitat un viatge per Sant Sebastià, Madrid i València, per a donar a conèixer les cançons folklòriques menorquines, participant en directe a un programa de Radio Nacional.

S’anunciava l’exposició del pintor Joaquin Carretero a Barcelona. Carretero estava passant una temporada a Montserrat on s’havia inspirat per a aquesta exposició de paisatges catalans.

La Companyia de Teatre Sant Joan Bosco preparava l’estrena de “Muérete ya, tío!” interpretada per Andreu Galmés, Carlos Mascaró i Domingo Carulla.

El diumenge 6 de novembre s’inaugurava el no saló per a festes del Cercle Artístic, el que més tard seria conegut popularment com es “Bambú”. Hi va actuar l’Orquestrina Ciutadella.

Es fixava el termini per al cobrament de contribucions del 24 al 27 de novembre.

El Ciudadela empatava a zero gols contra l’Alcàzar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.