L’Ajuntament treballa ara mateix en dos escenaris: el de la celebració de la festa, i el que implica que no es pugui celebrar La celebració o no de Sant Joan dependrà de la situació sanitària de cada moment i de les normatives de les autoritats competents en aquesta matèria

Foto: Xec Bagur@

Aquest migdia s’ha reunit la Comissió Municipal per a l’avaluació de l’ordenança  i altres aspectes de Sant Joan. Una vegada acabada la reunió, des de l’Ajuntament de Ciutadella s’informa que la celebració de les festes de Sant Joan és una decisió que, hores d’ara, no està a les mans ni del Consistori ni tampoc de la Junta de Caixers, sinó que són les autoritats sanitàries les que han de determinar, en cada moment, quines són les activitats que se poden celebrar i en quines condicions. “Les festes de Ciutadella són d’una gran magnitud, i per tant, ni l’Ajuntament ni la Junta de Caixers tenim competència en matèria de sanitat per prendre una decisió ara mateix”, explica la regidora de Festes, Gràcia Mercadal.

L’Ajuntament treballa ara mateix en dos escenaris: el de la celebració de la festa, i el que implica que no es pugui celebrar. “El deure que tenim és planificar un Sant Joan de festa, i un altre sense festa”, comenta Mercadal. Amb aquests dos escenaris preparats, la decisió es prendrà quan la festa sigui més a prop, i en funció de la situació sanitària i de la normativa i les restriccions vigents en aquell moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.