Conferència virtual sobre Menorca Talaiòtica a Hispania Nostra Menorca Talaiòtica protagonitza l'1 de febrer la propera conferència del cicle #HispaniaNostraContigoEnCasa, una iniciativa en línia per aprendre i gaudir el patrimoni.

Menorca Talaiòtica centrarà l’1 de febrer, a les 19 h via Zoom, la propera conferència del cicle Hispania Nostra contigo en casa, una iniciativa en línia posada en marxa per Hispania Nostra, associació dedicada a la defensa, promoció i valoració del patrimoni cultural i natural. Oberta a tots els públics, aquesta activitat no té cap cost, però cal inscripció prèvia.
Amb el títol Menorca Talaiòtica: una odissea ciclòpia insular, la conferència serà impartida pel vicepresident i conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria; el coordinador de l’expedient de la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO, Cipriano Marín; i el tècnic de Menorca Talaiòtica del Consell Insular de Menorca, Joaquim Pons Machado. El projecte de la candidatura i el repte de continuar vetllant per la conservació del patrimoni talaiòtic, una civilització que segueix viva i present a cada paisatge de l’illa, seran els eixos centrals de les seves intervencions.
Hispania Nostra contigo en casa neix durant la pandèmia per acompanyar els socis de l’associació i les persones afins al patrimoni cultural i natural. Les conferències setmanals són impartides per professionals que, de manera altruista, regalen el seu temps i coneixement.
Què és Hispania Nostra?
Hispania Nostra és una associació sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, constituïda el 1976 amb motiu de la celebració de l’Any del Patrimoni Arquitectònic Europeu. Els seus objectius són la defensa, promoció i valoració del patrimoni cultural i natural, que considera com a vector de desenvolupament social i econòmic. Per això, duu a terme programes de vigilància sobre patrimoni en perill; d’estímul a les bones pràctiques; promou la col·laboració ciutadana entre institucions públiques i privades; i participa en activitats deducació i promoció del valor social del patrimoni.
  • Data: 1 de febrer
  • Hora: 19 h
  • Lloc: plataforma Zoom
  • Activitat sense cost, oberta al públic.
  • Inscripció prèvia obligatòria emplenant aquest formulari.
  • Més informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.