Gemma Triay renova el seu paper com ambaixadora turística de Menorca

L’actual nombre 1 de pàdel femení, Gemma Triay, tornarà a ser la principal ambaixadora de la marca Menorca. La jugadora menorquina i la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) han renovat el seu compromís per a 2022 mitjançant la signatura d’un nou contracte de col·laboració. L’acte ha tingut lloc aquest matí a la seu del Consell Insular, i hi han assistit la presidenta del Consell i de la FFTM, Susana Mora; la directora de la FFTM, Elena Costa; la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz; i la pròpia Gemma Triay.

Amb aquesta col·laboració, Gemma Triay continuarà donant suport amb la seva imatge a diferents accions de promoció per a posicionar la marca Menorca com a destinació esportiva, especialment la celebració del World Padel Tour Menorca. Així, l’esportista es compromet a fer difusió de l’illa al món de l’esport d’elit aprofitant el gran nombre de persones que segueixen la seva carrera esportiva. La promoció es farà tant a través de les seves xarxes socials com de manera personal, participant en diferents actes proposats per la FFTM.

Aquest és el quart any que Gemma Triay actuarà com a principal ambaixadora de la marca Menorca arran del món. Un dels àmbits de treball de la Fundació Foment del Turisme de Menorca és posicionar l’illa com a referent esportiu, tant com a lloc ideal per a la pràctica de tota mena de disciplines esportives com per a la celebració d’esdeveniments de caràcter internacional, gràcies a la qualitat de les instal·lacions i els serveis esportius que Menorca ofereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.