La Policia Nacional deté a Maó dues persones per quatre delictes de robatori amb força Els autors accedien als locals trencant vidres i portes amb pedres de grans dimensions

Agents de la Policia Nacional a Maó han detingut dos homes, un d’ells menor d’edat, com a presumptes autors de diversos robatoris amb força comesos a diversos establiments de la localitat.

Els fets es van dur a terme des de mitjans del mes de desembre passat i van ser quatre els locals violentats, essent l’objectiu principal sostreure les caixes registradores. Els lladres actuaven de matinada, fracturant portes o vidres, usant pedres de grans dimensions, pel que a més de la sostracció, cal sumar-hi els grans danys causats.

Ús de bol·lard

Arribaren a arrencar un bol·lard d’un aparcament proper, sense dubtar a llançar-lo contra la porta de l’establiment.

La investigació es va centrar en aquests individus, ja que el mes de novembre passat van ser detinguts, juntament amb altres homes per fets similars i tot apuntava que poguessin ser ells els presumptes autors.

Del botí obtingut, majoritàriament diners en efectiu, s’han pogut recuperar dues caixes registradores, les quals han quedat inservibles a causa de la violència aplicada per a la seva obertura.

És per aquests motius, per la qual cosa els agents van procedir a la detenció dels dos lladres, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.