Presentació del documental de Menorca Talaiòtica a Alaior i Es Migjorn Gran

Alaior i Es Migjorn Gran són els propers municipis que acolliran la presentació del documental Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular. El divendres 4 de febrer, a les 19h a Sant Diego, serà el torn d’Alaior; i el dimarts 8 de febrer, el d’Es Migjorn Gran al Saló Verd a les 19h. Aquestes projeccions estan enmarcades en el cicle de presentacions de Menorca Talaiòtica a tots els municipis de l’illa, per tal de donar a conèixer el contingut de la nova candidatura a la ciutadania. Aquestes presentacions aniran a càrrec del vicepresident i conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria.

El Consell Insular de Menorca ha impulsat la creació d’aquesta peça audiovisual per donar suport a la candidatura i contribuir a la difusió i conservació del patrimoni talaiòtic. El documental és una oportunitat perdescobrir i compartir el viatge d’una civilització que continua viva i present en cada paisatge de l’illa. Realitzat per la productora Espiral Producciones TV SL, ha estat dirigit per Manu Balaguer, amb guió de Laura Jurado i sota l’assessoria de l’arqueòloga Amalia Pérez-Juez.

El calendari restant de presentacions és el següent:

  • 18 de febrer: Es Castell, carpa plaça Esplanada, 19h
  • 10 de març: Llucmaçanes, local AAVV, 19h
  • 11 de març: Ciutadella, Teatre des Born, 19h
  • 18 de març: Es Mercadal, Sala Multifuncional, 19h

L’aforament és limitat, cal inscriure’s prèviament enviant DNI, nom i telèfon a: info@menorcatalayotica.info. Per tal d’assegurar una entrada ordenada i sense aglomeracions, es prega als assistents que acudeixin 20 minuts abans de l’inici de l’acte.

Podeu veure el trailer del documental aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.