Rosalía publica la cançó i el videoclip ‘Saoko’ i anuncia que el disc ‘Motomami’ sortirà el 18 de març La cantant explica que el nou tema és un homenatge al reggaeton clàssic

Barcelona – Rosalía ha publicat aquesta divendres la cançó i el videoclip de ‘Saoko’ i ha anunciat que el seu nou disc ‘Motomami’ sortirà a la venda el 18 de març. L’artista ha publicat la cançó ‘Saoko’, el segon single del disc, a les dotze i a les sis de la matinada el videoclip. A través d’un comunicat, Rosalía ha explicat que posar el nom de ‘Saoko’ a la cançó i ‘samplejar’ a Yankee i Wisin és un homenatge al reggaeton clàssic: “Un gènere que m’encanta i que ha sigut una constant i una gran inspiració durant el projecte ‘Motomami'”.

La cantant assenyala que abans de començar la cançó “no deixava de pensar que volia veure alguns tocs de jazz en un tema de reggaeton i ‘samplejar’ l’icònic tema de Wisin i Yankee”. “Vaig començar el ritme de ‘Saoko’ tocant el piano vertical a l’Estudi B d’Electric Lady de NY”, explica.

Pel que fa la lletra de la cançó, Rosalía apunta que gira al voltant del concepte de la transformació. “Totes i cadascuna de les imatges són una imatge de transformació. Celebrar la transformació, celebrar el camí. Celebrar que sempre ets tu tot i que estiguis en constat transformació o que fins i tot ets tu més que mai en el mateix moment en què estàs canviant”.

El 30 de desembre la cantant ja publicava un avançament de la cançó, en què apareixia acompanyada pel raper porto-riqueny Rauw Alejandro. El passat 11 de novembre va tornar a fer duet amb The Weeknd a ‘La Fama’, el primer senzill del seu nou disc, després de la col·laboració a la versió que van fer de ‘Blinding Lights’.

Els fans ja poden reservar i guardar ‘Motomami’ abans de la data de publicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.