Sant Lluís publica els videos promocionals dels “Artistes al carrer” Pep Gener, Lara Pons i Dan Ball ja compten amb un teaser professional que s’ha publicat al canal de Youtube del municipi

L’Ajuntament de Sant Lluís ha publicat al seu canal de Youtube els vídeos dels tres ar􏰀stes que van ser seleccionats durant el cicle “Ar􏰀stes al Carrer” per a rebre un recolzament especial per part del Consistori i ser ajudats en la seva promoció. Els tres ar􏰀stes seleccionats foren Pep Gener, Lara Pons i Dan Ball.

Cal recordar que el passat es􏰀u, l’Ajuntament de Sant Lluís va posar en marxa el cicle “Ar􏰀stes al Carrer”, que va permetre oferir música en directe a diferents punts del municipi. Per a triar els integrants d’aquesta inicia􏰀va, es va fer un càs􏰀ng obert i lliure, on un jurat va seleccionar els ar􏰀stes que serien contractats pel Consistori, i a més va fer menció especial – com deien les bases del procés – de tres que, a més de ser contractats, serien promocionats per l’Ajuntament.

Aquest recolzament consisteix en l’enregristrament d’un vídeo promocional professional de cadascun d’ells, elaborat per la productora Bendito Films, així com la redacció d’una carta de recomanació i la promoció entre els diferents circuits on opera l’Ajuntament. Ara, els tres vídeos promocionals ja s’han penjat al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Lluís, per tal que els ar􏰀stes puguin ser coneguts i ells mateixos els puguin emprar per difondre la seva oferta ar􏰁s􏰀ca.

Amb aquesta inicia􏰀va, l’Ajuntament de Sant Lluís ra􏰀fica la seva aposta per la cultura local, primer amb la contractació d’ar􏰀stes locals per a actuacions al municipi, i segon, donant un cop de mà als ar􏰀stes que han mostrat qualitats més que suficients per tenir oportunitats a tots aquells circuits d’exhibició i actuació.

Enllaços dels tres vídeos:

h􏰂ps://www.youtube.com/watch?v=Gm81uL_ND2U

h􏰂ps://www.youtube.com/watch?v=-bf_-efibD4 h􏰂ps://www.youtube.com/watch?v=I1IRu7DPsqA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.