CCOO i EUIB mantenen una reunió sobre el futur de les Illes Balears

Comissions Obreres de les Illes Balears (CCOO) i Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) han mantingut una reunió per analitzar l’actualitat política i compartir posicions polítiques.

Durant la reunió, on han participat el secretari general de CCOO Illes Balears, Jose Luis García i el coordinador general d’EUIB, Juanjo Martínez entre d’altres, s’han compartit sensacions a tots els nivells polítics d’aquestes Illes, així com de l’estat.
Entre els temes tractats està la llei turística, el desenvolupament de la llei d’habitatge, la reforma laboral, on ambdues organitzacions estan profundament satisfetes per la seva aprovació el dijous passat,  a més dels processos d’estabilització dels treballadors públics, així com l’estat polític de l’esquerra política de les Illes Balears.
Durant la reunió s’han posat en comú els punts d’acord entre les dues organitzacions així com establir horitzons de treball en comú de cara al futur d’aquestes Illes, a curt i mitjà termini. 

En declaracions del coordinador general d’EUIB, Juanjo Martínez, “Sempre és important compartir impressions, idees i horitzons de futur amb les organitzacions de classe treballadora. Més encara quan xerrem del menjar de la gent, fites i idees que des de sempre compartim amb CCOO.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.