L’Ajuntament treu a concurs la gestió de les sales de cinema i el bar del Canal Salat L'oferta de les empreses interessades haurà de contemplar, a més de la projecció de cinema comercial, una proposta cultural complementària

L’Ajuntament de Ciutadella ha tret a concurs la licitació per a la concessió administrativa de les dues sales de cinema i del bar del complex cultural del Canal Salat, en una iniciativa que té com a objectiu reobrir les úniques sales de projecció existents a la ciutat, tancades des del setembre del 2020. En aquella data, l’empresa que gestionava l’espai va fer efectiva a la seva renúncia, amb la qual cosa els cinemes van tancar les seves portes. Ara, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament es von tornar a posar a disposició de la ciutadania els únics cinemes existents a Ciutadella, recuperant una oferta cultural i d’oci molt important.

És amb aquest objectiu que ara es treu a concurs la concessió administrativa de les dues sales de cinema i del bar del complex cultural del Canal Salat. El cànon de licitació mínim sobre el qual les empreses han de fer les seves ofertes és de 8.000€ anuals. La concessió serà per a sis anys, amb la possibilitat de fer dues pròrrogues més d’un any cadascuna.

Cal destacar també que l’oferta de les empreses interessades haurà de contemplar, a més de la projecció de cinema comercial, una proposta d’un altre tipus d’oferta cultural, tant l’associada i relacionada amb el món del cinema com contemplant altres usos culturals i de lleure adients a l’espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.