L’Observatori Socioambiental de Menorca llença una enquesta sobre la pesca recreativa

L’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM-IME) llença una enquesta sobre la pesca recreativa que es realitza a les reserves marines i, en general, al litoral de Menorca. Amb aquest projecte, l’OBSAM pretén caracteritzar i actualitzar la informació disponible sobre la pesca recreativa que es practica a Menorca. L’enquesta està dirigida principalment a pescadors recreatius, però també a persones que vulguin donar la seva opinió sobre el funcionament de les reserves marines. Entre altres coses, al qüestionari es demana informació sobre les modalitats de pesca practicades, zones habituals de pesca, o despeses derivades de l’activitat.

Aquesta enquesta es realitzarà telefònicament i també a través de les xarxes socials de l’Institut Menorquí d’Estudis i de l’OBSAM . És totalment confidencial i anònima i es pot realitzar en uns deu minuts.

Les dades obtingudes es podran comparar amb les d’un projecte similar realitzat per l’IME l’any 2001. Així, doncs, l’actual estudi  permetrà saber quina ha estat l’evolució de la pesca recreativa que es practica a Menorca en aquests darrers vint anys, contribuint així a la tasca de l’OBSAM de fer el seguiment de la reserva de biosfera.

Podeu trobar l’enquesta a les xarxes socials:

OBSAM: Facebook @obsamime, Twitter @ImeObsam, Instagram @imeobsam. https://ca-es.facebook.com/institutmenorquiestudis/

IME: Facebook @institutmenorquiestudis ,  Instagram @institutmenorquiestudis , Twitter @IMEMenorca

Aquest projecte està finançat pel Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.