L’Ajuntament d’Alaior amplia l’Hort Social Municipal amb 10 noves parcel·les Maria Antònia Pons, regidora de l’Àrea Social, destaca que «la iniciativa de l’Hort Social és molt beneficiosa en tots els sentits. Fomentem l’agricultura, els hàbits de vida saludable així com el consum sostenible».

 

L’Ajuntament d’Alaior ha dut a terme una important ampliació de l’Hort Social Municipal amb 10 noves parcel·les, passant ara a tenir 25 petits terrenys que es posen a disposició de la ciutadania per cultiu.

L’Hort Social Municipal és una iniciativa que permet tenir un instrument de política social que cerca, per una banda, oferir una alternativa per complementar l’alimentació de persones en risc d’exclusió social i altres col·lectius, oferir una activitat d’oci i temps lliure de qualitat a persones ja jubilades i, finalment, estimular l’intercanvi intergene
racional i la convivència social.

Així mateix, es completen altres objectius com la millora en la qualitat alimentària o la realització de pràctiques mediambientals relacionades amb la producció agrària.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha obert la convocatòria de l’ús de les parcel·les vacants a la seu electrònica municipal per totes les persones interessades a utilitzar-ne una.

Les instal·lacions compten amb una caseta per guardar eines, un aljub, compostadors, bancs i cada terreny disposa d’una presa d’aigua.
Cal destacar que l’Ajuntament ha modificat també el reglament del funcionament i ús de l’hort social perquè entitats del tercer sector i associacions puguin també fer-ne ús.

Maria Antònia Pons, regidora de l’Àrea Social, destaca que «la iniciativa de l’Hort Social és molt beneficiosa en tots els sentits. Fomentem l’agricultura, els hàbits de vida saludable així com el consum sostenible».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.