L’Ajuntament de Ciutadella i el Consell signen el conveni per a la cessió de l’edifici de l’antiga escoleta Es Fabiol El cost de remodelació de l’edifici està previst en 400.000 € que finançaran el Consell i el Govern amb Fons Europeus

 

L’alcaldessa de Ciutadella i la la presidenta del Consell Insular de Menorca han signat el conveni de cessió de l’antiga escoleta Es Fabiol a l’administració insular. L’objectiu principal d’aquesta actuació és oferir una millor atenció a infants en situació d’exclusió social per motiu de pobresa, així com garantir un acompanyament integral a les famílies amb menors de 0 a 12 anys que es troben en situació de vulnerabilitat a Ciutadella, apropant aquests serveis a la ciutadania i evitant desplaçaments.

Per tal de posar en marxa aquest servei socioeducatiu, el Consell de Menorca i el Patronat Municipal d’Escoles Infantils de Ciutadella han signat la cessió de l’edifici d’Es Fabiol, on, a més, també s’ubicaran les oficines de l’esmentat Patronat.

El cost de remodelació de l’edifici està previst en 400.000 €, una actuació que es finançarà amb fons del Consell i amb fons europeus procedents del mecanisme per a la recuperació i resiliència. Aquest fons arribaran a Menorca gràcies al conveni signat entre el Ministeri i la conselleria d’Afers Socials i Esports.

A la signatura hi han participat l’alcaldessa Joana Gomila, la presidenta del Consell, Susana Mora, i la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, que han estat acompanyades per la consellera de Benestar Social del Consell, Bàrbara Torrent; la regidora Noemí Camps i el director general de Planificació, Equipaments i Formació, Juan Manuel Rosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.