L’Ajuntament de Ciutadella prepara un Carnaval ambientat en la Música Es decoraran els carrers però no hi haurà desfilada de carrosses

 

L’Ajuntament de Ciutadella prepara per a enguany la tornada del Carnaval temàtic, inspirat aquest any en la música. Aquesta era la temàtica que s’havia escollit per a l’any passat, però en no poder-se celebrar, s’ha decidit recuperar l’ambientació per a enguany. D’aquesta manera, durant els dies de Carnaval, es decoraran els carrers i places del municipi amb motius musicals.

Des de l’equip de govern es considera que “igual que durant les festes de Nadal es va il·luminar la ciutat, per Carnaval també l’hem d’ambientar i dinamitzar sobretot perquè els infants puguin gaudir d’aquestes dates”.

Amb motiu de l’actual situació sanitària, enguany no s’organitzaran les carrosses, ja que és un acte que implica una acumulació molt important de gent, un fet gens adient en aquests moments. Per altra banda, tampoc no tindrà lloc la rua dels centres escolars, que tenia lloc habitualment el divendres de Carnaval.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.