Més d’un 50% d’estalvi en llum al Polígon de Maó És una inversió que forma part del Pla de Renovació de l’Enllumenat Públic de Maó (Pla REP), que va presentar l’Ajuntament de Maó fa uns dies

 

L’Ajuntament de Maó ha aprovat, durant la Junta de Govern Local d’aquesta setmana, el projecte de renovació completa de 5 quadres de llum a POIMA. Concretament, s’ha aprovat la renovació dels quadres M-64 -65- 66- 67- 68, que permetran la substitució de 91 punts de llum al polígon industrial. Aquesta actuació afecta a la zona situada entre l’ Av Cap de Cavalleria, c/Dragonera, C/Curniola, s’Esperó i C/ Capifort.

La renovació es farà amb noves llumeneres de tipus LED, que permetran un estalvi del 51,52% en el consum energètic, que passarà de 15,02KW a 7,28 KW de potència instal·lada. Aquest projecte es farà amb una inversió de 301. 617 euros, de pressupost base de licitació, provinents del pressupost municipal de l’any passat.

És una inversió que forma part del Pla de Renovació de l’Enllumenat Públic de Maó (Pla REP), que va presentar l’Ajuntament de Maó fa uns dies.
Aquesta actuació permetrà resoldre les avaries a l’enllumenat que es produeixen en aquest entorn. Es tracta d’una de les zones que presenta una major problemàtica i on s’atenen un major nombre d’avisos per avaries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.