XXX anys de l’Associació de Premsa Local de Menorca L'acte central es celebrarà el proper dissabte a Alaior

Les revistes locals són un mitjà de comunicació social,  publicacions de periodicitat setmanal, mensual, trimestral o quatrimestral que contenen informació general, notícies, col·laboracions, reportatges, opinió i esports, entre d’altres temàtiques, per donar a conèixer la realitat d’una població.

El grup Setmanaris i Revistes  editam, a més del Setmanari El Iris, la revista DFerreries de periodicitat mensual i les Pàgines DFerreries que surten cada trimestre. Aquestes publicacions sumades als mensuals S’Auba de Sant Lluís, S’Ull de Sol d’Alaior i el trimestral Xerra i Xala des Mercadal, formen l’Associació de Premsa Local de Menorca. L’APLM compleix 30 anys de vida i ho celebrarem el proper dissabte 19 de febrer a la Sala d’Activitats Ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior. Hi assistiran en nom del Govern, el conseller de Fons Europeus i Cultura, Miquel Company, el conseller insular de Cultura Miquel A. Maria i el batle d’Alaior, José Luís Benejam. Durant l’acte es retrà homenatge als ex presidents de l’associació i e spodran escoltar diverses cançons a càrrec d’Eva Pons Trio.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.