Aquest dimarts entren en funcionament els Radars de Via Ronda de Maó i Sant Climent En tots els casos, el control de vehicles es farà en els dos sentits de circulació

 

Per demostrar que no existeix cap afany recaptatori i que l’objectiu és la reducció de la velocitat en aquests trams concrets per una qüestió, exclusiva, de seguretat, i després de diverses peticions ciutadanes, l’Ajuntament ha impulsat, durant el darrer mes, una campanya informativa. Així, després d’isntalar les càmeres, es va establir un període informatiu i pedagògic d’un més de duració, amb l’objectiu és informar a tota la ciutadania de l’existència d’aquest sistema de control.

El primer radar de Via Ronda està situat entre la rotonda de la Salle i la rotonda de Ses Quatre Boques i el segon radar està ubicat entre la rotonda del cementiri i la rotonda del CEIP de Mare de Déu del Carme . El nou radar de Sant Climent està situat a l’entrada del municipi per la carretera de Cala en Porter.

És important assenyalar que, durant els darrers 20 anys, s’han donat nombrosos accidents en aquests dos trams de la Via ronda. Concretament, a la zona on es situa un dels radars, entre el cementiri i la rotonda del Carme, va tenir lloc un accident mortal, fa un parell d’anys. El segon radar està situat a la zona de via ronda més propera a les escoles i al poliesportiu municipal, una zona molt transitada per fillets i filletes. I el mateix passa amb la zona de Sant Climent.

Per altra banda, és important destacar que, des de fa mesos, ja es fan controls de velocitat en aquests mateixos trams, que estan senyalitzats com a zona de radar. En aquest punt, cal assenyalar que, durant aquest temps de pedagogia i de campanya informativa la Policia seguirà fent aquests controls.

Les persones que vulguin fer qualsevol aclariment o resoldre qualque tipus d’incidència, poden contactar amb el telèfon de la POLICIA LOCAL: 971 36 39 61.

  • Entrada en funcionament de les càmeres del sistema de pacificació del centre de Maó el mateix dia 15 de febrer.

Per altra banda, l’Ajuntament informa que, el mateix dia 15 de febrer, també entraran en funcionament les càmeres del sistema de pacificació del centre de Maó, després de més de 6 mesos de la posada en marxa d’aquesta reordenació del centre i de la notificació del permís adient a tots els veïns i veïnes que encara poden seguir circulant per els carrers reformats.

Aquesta iniciativa al centre s’ha impulsat amb l’objectiu d’avançar cap a un model de ciutat més amable, que permet dinamitzar l’activitat social, econòmica i comercial del centre històric de Maó, potenciant, també, la mobilitat de les persones amb mitjans sostenibles.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca