La Sindicatura de Greuges es presenta divendres a Ciutadella Serà a les 20,00 al Cercle Artístic

Aquest divendres, 18 de febrer a les 20 hores, a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic, es durà a terme la conferència La Sindicatura de Greuges defensa els teus drets davant de l’Administració, a càrrec dels membres de la Sindicatura.

Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l’aforament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d’entrada fins dijous, 17 de febrer a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.