La UA37 de Dalt sa Quintana de Ciutadella gaudeix per fi d’un enllumenat públic en condicions

 

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella va adjudicar les obres de substitució de les lluminàries de la Unitat d’Actuació número 37 i dels carrers confrontants (zona Dalt sa Quintana) a l’empresa Taltavull i Anglada, SL, per un import total de 40.659,79?€ IVA (21%) inclòs.

Les obres s’iniciaren a finals del 2021 i han consistit en el canvi de la totalitat de les lluminàries, que han estat substituïdes per unes de tecnologia LED, i d’alguns bàculs, a més de la legalització de la instal·lació elèctrica. Aquest darrer fet obeeix a que es dona la particularitat que les lluminàries antigues mai no havien entrat en funcionament degut que la falta de recepció de l’obra d’urbanització per part de l’Ajuntament fa més de vint anys. A més, aquelles lluminàries havien quedat obsoletes i no s’adapten als criteris d’eficiència energètica actuals.

Les noves lluminàries han entrat en funcionament aquesta mateixa setmana, i gràcies a aquesta actuació, el veïnat del barri tindrà per fi l’oportunitat de gaudir d’un enllumenat públic en condicions després de tants anys d’espera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.