Segona edició d'”Estocs i tapes as Mercadal” L’associació de comerciants ha adquirit a diferents comerços del poble 25 lots de producte local que se sortejaran entre els clients que hagin comprat a les botigues o que hagin consumit als bars o restaurants del poble

 

Es Mercadal anuncia la segona edició de les jornades «ESTOCS I TAPES PES MERCADAL». Aquest esdeveniment es durà a terme per tot el poble els dies 17,18 i 19 de febrer en horari comercial.

En aquesta iniciativa se sumen també les paradetes del mercat agroalimentari dels dijous matí, que s’ampliarà durant les jornades de 10.00 h a 13.30 h. L’associació de comerciants ha adquirit a diferents comerços del poble 25 lots de producte local que se sortejaran entre els clients que hagin comprat a les botigues o que hagin consumit als bars o restaurants del poble. Es pot participar en aquest sorteig comprant o consumint a qualsevol establiment participant, i anotant nom i telèfon a l’establiment de compra. Posteriorment, se sortejaran els lots amb els clients.

A més dels sortejos, cada establiment comercial establirà descomptes, i els bars i restaurants oferiran una tapa amb la consumició a bon preu. Per animar les jornades d’«Estocs i tapes pes Mercadal», hi haurà música amb diferents artistes locals al carrer el dissabte matí. L’Ajuntament anima la ciutadania de Menorca a participar-hi i així aprofitar aquestes rebaixes, descomptes i premis per ajudar el sector. Així mateix, recorda que s’ha de complir en tot moment amb totes les recomanacions sanitàries actuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.