Caixes niu per al CEIP Àngel Ruiz i Pablo des Castell És una iniciativa municipal per afavorir la presència d'aus insectívores al poble

 

Aquest matí, la regidora de Medi Ambient, Marisa Àlvarez, i la regidora d’Educació, Irene Triay, han fet entrega al director del CEIP Àngel Ruiz i Pablo, Vicenç Marí, de diverses caixes niu, per tal que s’instal·lin al recinte escolar.

La iniciativa forma part de les actuacions de l’Ajuntament encaminades a afavorir la presència d’aus insectívores al poble, i se suma a les caixes niu que s’han repartit recentment entre tota la ciutadania.

Aquesta iniciativa compta amb el finançament del Consell Insular de Menorca, a través del programa Begreen.

L’Ajuntament des Castell protegeix les espècies d’aus insectívores

Per tal d’afavorir la seva presència d’ocells al poble, l’any passat la Brigada Municipal va destapar i netejar els forats de bastida de la part superior dels quarters de la plaça de s’Esplanada —que s’havien tapat fa uns anys—, per tal que espècies com les vinjoles hi puguin fer el niu.

Com que les noves construccions no disposen de forats on aquestes aus puguin viure dins el poble i les reformes de les façanes les expulsen del nucli urbà, l’Ajuntament ha col·locat caixes niu en diversos espais per afavorir la seva presència.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca