Els líders europeus es reuneixen de forma extraordinària aquest dijous per abordar la crisi a Ucraïna La trobada es farà abans de la cimera prevista entre Brussel·les i la Unió Africana

 

El president del Consell Europeu, Charles Michel

ACN Brussel·les – El portaveu del president del Consell Europeu ha anunciat aquest dimecres a la tarda que els líders europeus es reuniran de forma extraordinària aquest dijous per abordar la situació a Ucraïna. Barend Leyts, portaveu del president del Consell Europeu, Charles Michel, ha dit en un missatge a Twitter que es celebrarà una reunió “informal” entre els membres del Consell per tractar els últims moviments en la crisi entre Rússia i Ucraïna. La trobada tindrà lloc abans de la cimera prevista entre Brussel·les i els líders de la Unió Africana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.