Anar a sopar a Baixamar

Anar  sopar a Baixamar, al port de Ciutadella és sens dubte un dels majors atractius que ofereix Ciutadella al seu turista gastronòmic, aquest turista de qualitat que es sol allotjar en petits hotels amb encant, apartaments i xalets i que, a més de sol i plata ve a Menorca per a gaudir de la seva gastronomia, i més enguany que som Regió Europea de la Gastronomia.

El port de Ciutadella, de fet tots els ports ho són, és un dels majors atractius que tenim i, és per açò que de cap manera podem entendre que des de l’Ajuntament de Ciutadella no s’hagin tret a concurs les concessions de les coves de davall la murada, que dels dels anys 70 van albergar bars, restaurants i fins i tot recordades discoteques.

Aquest fet de no treure a concurs les concessions de les coves, de recuperar la seva activitat de sempre és per una banda una pèrdua d’ingressos a les arques municipals, i per l’altra la imatge de tristor que s’han donat es darrers dos estius amb aquell tram sota murada sense vida, sense activitat i que no feia més que separar el port de Ciutadella en dos.

Tenim ara aquest tipus de turista que sempre havíem desitjat, el turisme de qualitat que sempre anàvem cercant, i ara és també el moment de fer palesa aquesta qualitat amb una bona oferta complementària de petits hotels amb encant, que els tenim; amb restaurants de qualitat al nucli antic i urbanitzacions, que els tenim; amb mercats on destaqui el producte local i artesanal, que els tenim; amb un comerç local únic, que el tenim… i és per açò que hem de potenciar Ciutadella com a destinació única en el món del nou turisme i especialment en el segment del turisme gastronòmic, per tant seria més que convenient que l’equip de govern fes cas a la demanda que han fet el grup municipal de Ciutadans al plenari d’ahir o bé que manifestin sense enredar la voga quin ha de ser l’ús d’aquests locals i terrasses que ara mateix són una pèrdua d’ingressos per al municipi que no es pot seguir permetent.

Ciutadella és turística, viu del turisme, i per tant s’han de donar aquestes llicències al port de Ciutadella, una zona consolidada de bons restaurants i d’una oferta gastronòmica que és el que majoritàriament cerquen els que ens visiten.

 

One Comment on “Anar a sopar a Baixamar”

  1. Ya no està Ali Baba, ni Aladino, ni el Marieta, ni Es Burinot, ni Frankfurt, ni Desport, ni Es Glop, ni Sa Figuera, ni Es Forat, ni Martin’s!!
    Aquellos los lugares con Encanto!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.