La II Competició de Marxa Nòrdica de Menorca, prova puntuable per a la Copa Balears 2022. Aquesta prova esportiva està organitzada pel Club Nordic Walking Camina amb Elena

El dia 20 de març tindrà lloc la II Competició de Marxa Nòrdica de Menorca, un esdeveniment molt especial que consolida l´afició que actualment té aquest esport al´illa. La cursa de 14 km serà prova puntuable per a la Copa Balears 2022.

Aquesta prova esportiva està organitzada pel Club Nordic Walking Camina amb Elena que, donat l’èxit de l’any passat, aposta novament per aquesta competició modificant-la i afegint en aquesta edició una Cursa Popular amb un recorregut de 5km per ampliar les franges d’edat i donar l’oportunitat a totes les persones a participar i gaudir daquesta modalitat esportiva.

El recorregut de la cursa de 14 km serà circular i discorrerà per diferents terrenys, tant d’asfalt com a camins rurals tenint com a punt de sortida l’esplanada que es troba a l’entrada del poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés.

L´esdeveniment compta amb el suport del Comitè Balear de Marxa Nòrdica i la col·laboració d´altres entitats com el Consell Insular de Menorca i l´Ajuntament d´Alaior, així com la participació de patrocinadors particulars com Òptica Mir Orfila, Virfin, Km0 agroilla i les marques esportives Decathlon i 226ERS.

Ja es poden fer les inscripcions i trobar informació més detallada a la plataforma www.elitechip.net.

Des de l´organització Camina amb Elena s´espera la participació d´altres clubs de les illes i comptar amb més inscrits que l´any passat, ja que la tendència a practicar aquest esport està en augment. S’anima a tots a assistir-hi, ja sigui com a competidors o per conèixer de prop aquest esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.