Maó recupera el seu Carnaval Hi haurà festa infantil, concurs de carrosses, despedida den Cames Tortes i sortida de s'Àvia Corema, entre d'altres moltes activitats

 

Aquest dijous, l’Ajuntament ha presentat el seu programa d’activitats de Carnaval, així com la programació de sortides de s’Àvia Corema, aquest any 2022 a Maó. En aquest sentit, cal recordar que l’any passat no es va poder celebrar aquesta festivitat a causa de la pandèmia.

La presentació del programa ha tingut lloc, aquest matí, a la plaça Esplanada de Maó, on s’instal·larà la carpa que acollirà la majoria d’activitats del programa. A l’acte hi ha participat l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el tinent d’Alcaldia de Dinamització i Festes, José Manuel García, el representant de la Colla de Geganters de Maó, la primera tinenta d’Alcaldia, Conxa Juanola, la regidora de Participació Ciutadana, Catalina Ferrer, i els regidors del PP Mateu Ainsa i Basilio Ferrer.

Així, el dijous 24 de febrer se celebrarà la Festa Infantil de Carnaval, amb Improaventures, a partir de les 17.00 h a la carpa de s’Esplanada.

El dissabte 26 de febrer es recupera el tradicional Concurs de Carrosses i Comparses, que faran la seva actuació a la plaça Constitució. S’han establert tres categories de participació: carrosses, comparsa gran i comparsa petita. El període d’inscripció finalitza el dimarts 22 de febrer. Aquest mateix dissabte, a partir de les 21.30 hores se celebrarà el gran Ball de Disfresses, a la mateixa ubicació, a càrrec del grup Wabisabi Band.

Dimarts 1 de març tindrà lloc la tradicional despedida d’en Cames Tortes. A partir de les 19.00 hores es farà la Vetla d’en Cames Tortes a l’Ajuntament. Pel que fa a la lectura del seu testament i sorteig de regals, aquest any, tot i recuperar totes les activitats, s’ha decidit celebrar aquest acte en un espai obert, a l’aire lliure, com és la mateixa plaça Esplanada, com a mesura de precaució.

Per altra banda, pel que fa a les sortides de s’Àvia Corema, aquest 2022, es faran entre el dia 5 de març i el dia 13 d’abril. Totes les sortides es faran a partir de les 11.30 hores des de l’Ajuntament de Maó. Les persones que l’acompanyin cada setmana rebran un clauer de record de s’Àvia Corema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.