“Sa Plaça de sa gent fresca”, la campanya de l’Ajuntament per revitalitzar el Mercat de Ciutadella Els clients podran aconseguir bosses de tela i carmanyoles si compren als establiments de la Plaça de la Llibertat

L’Ajuntament de Ciutadella posa en marxa la campanya “Sa Plaça de sa gent fresca”, una iniciativa per fomentar les compres al Mercat de Ciutadella, donar a conèixer els seus protagonistes i arribar a un públic més nombrós. Aquest projecte posa en valor les qualitats dels productes que es comercialitzen a les diverses parades del mercat, fent èmfasi en la seva frescor i proximitat. “Cercam gent fresca, com tu. Gent que es cuida i cuida també el que més estima. Gent a qui li agrada menjar bé. Gent que ve a la plaça perquè hi troba varietat i, sobretot, productes frescos i de proximitat”, diu la campanya.

Durant la campanya, les persones que vagin a comprar al Mercat tindran premi. Així, per compres  per un import de 10 euros o més, es regalarà una bossa per a fruita o una bossa de tela. Per compres per valor de 30 euros o més en carn o peix, el client aconseguirà una carmanyola. Amb aquests obsequis, a més de premiar els clients, s’aconsegueixen recipients ecològics i reutilitzables, que permetran reduir el consum de bosses de plàstic o altres tipus d’embalatges, fent del Mercat de Ciutadella un espai encara més sostenible.

Amb aquesta campanya es vol incentivar també el consum de producte local i fresc, pràcticament de quilòmetre zero, i especialment entre el públic més jove.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.