Antònia Font publica ‘Una daixona de pols’, el segon avançament del nou disc, que sortirà el 25 de març El grup va publicar el passat desembre 'Un minut estroboscòpica', la primera cançó de l'àlbum que tindrà el mateix títol

 

ACN Barcelona – Antònia Font ha publicat aquest divendres ‘Una daixona de pols’, el segon avançament del seu nou disc. Una nova cançó que segueix en la línia i els sons dels seus treballs anteriors i que es torna a endinsar en el que ells mateixos anomenen “l’essència Antònia Font”. Els mallorquins també han anunciat que el seu desè àlbum, ‘Un minut estroboscòpica’, sortirà el 25 de març. El desembre passat, el grup va publicar el primer avançament de l’àlbum amb el single ‘Un minut estroboscòpica’.

El cantant d’Antònia Font, Pau Debon va assenyalar, en una entrevista amb l’ACN, que el nou disc li feia pensar “en grans escenaris i no en un teatre petit” i que han buscat l’essència del grup perquè s’imaginaven que a la gent li agradaria rebre un àlbum “amb la màxima essència d’Antònia Font”.

El Primavera Sound, l’11 de juny; el Poliesportiu Municipal d’Inca, el 18 de juny; els Concerts de Vivers de València, el 9 de juliol; i el Palau Sant Jordi, el 15 d’octubre, són les quatre “úniques” cites anunciades pel grup.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca