Es Castell dedica una plaça als Escoltes de Menorca La iniciativa té lloc en el marc del 50è aniversari dels Escoltes de Menorca, que es va celebrar l'any passat

 

Des del passat divendres, Es Castell compta amb una plaça dedicada als Escoltes de Menorca, a la urbanització de Trebalúger, en reconeixement de la important tasca educativa que aquesta associació realitza entre joves i infants.

La iniciativa té lloc en el marc del 50è aniversari dels Escoltes de Menorca, que es va celebrar l’any passat. Precisament, en aquest espai, el passat mes de febrer va tenir lloc una plantada d’arbres per celebrar aquest primer mig segle de vida de l’associació.

L’acte de descoberta de la placa va comptar amb l’assistència de la batlessa Joana Escandell i del primer tinent d’Alcaldia, Joan Antoni Serra, així com de diversos regidors de l’equip de govern.

També van assistir a l’acte el vicepresident i conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, i nombrosos membres i simpatitzants de l’associació.

Durant l’acte, el president dels Escoltes de Menorca, Carlos López, va pronunciar unes paraules i els assistents van cantar algunes cançons, enmig d’un ambient festiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.