Sánchez espera poder obrir “més d’hora que tard” el debat sobre les mascaretes als interiors El president del govern espanyol celebra el "compromís" de la població estatal amb la vacunació

 

ACN Madrid – Pedro Sánchez ha desitjat aquest dilluns que es pugui obrir “més d’hora que tard” el debat sobre l’ús de les mascaretes en interiors, una mesura actualment obligatòria per la pandèmia de la covid-19. En una declaració als mitjans a la Moncloa al costat de la primera ministra danesa, Mette Frederiksen, el president del govern espanyol ha subratllat que “ha de ser la comunitat científica” la que opini sobre el tema, i que a partir d’aquest moment els dirigents polítics podran acordar “mesures que vagin en la línia de recuperar l’afamada normalitat”. Sí ha subratllat que “cada cop hi ha menys casos” o que la incidència acumulada “no fa més que baixar”, per la qual cosa ha esperat que “en els pròxims temps” es pugui “abordar aquest debat”.

Sánchez ha coincidit amb Frederiksen que la “condició necessària” per poder afrontar l’eliminació de la mesura és tenir percentatges de vacunació com els que tenen “les societats danesa i espanyola”.

Un fet, ha indicat el president espanyol, que demostra el “compromís” de la població “no només amb el dret de vacunar-se sinó amb el deure de fer-ho per protegir el conjunt de la societat en un tema tan fonamental com és la salut pública”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.