La Direcció General de Cultura organitza un programa d’activitats en museus i biblioteques amb motiu del Dia de les Illes Balears

 

La Direcció General de Cultura celebrarà el Dia de les Illes Balears amb dotze activitats a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera en col·laboració amb els arxius, museus i biblioteques de titularitat estatal. Les activitats es basen en episodis de la història que connecten les quatre Illes, així com visites guiades i jornades de portes obertes per donar a conèixer aquestes institucions a la ciutadania.

El Museu de Menorca, el Museu de Mallorca, el jaciment romà de Pollentia (Alcúdia), el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera (MAEF) i el Molí Vell de la Mola de Formentera oferiran tallers de fona, activitat comuna a les Balears a l’antiguitat.

Les biblioteques públiques de Maó i Palma han organitzat dues activitats d’intercanvi: una conferència sobre un solleric que lluità a la guerra de Successió a Menorca al segle XVIII i una teatralització sobre Costa i Llobera. A l’Arxiu del Regne organitzen visites guiades per conèixer les instal·lacions, que es completen amb un itinerari guiat sobre L’origen de la Biblioteca de Can Sales, Museu de Mallorca i Arxiu del Regne. Ciutat i desamortització.

Totes les activitats es poden consultar a https://diada.caib.es/

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.