La tradició es manté: els vesins des Mercadal i Fornells podran accedir a Cala Roja el Darrer Dimarts

 

Els administradors de Fastfort, SA han autoritzat als vesins des Mercadal i Fornells poder accedir a Cala Roja el Darrer Dimarts dia 1 de març de 2022.

L’Ajuntament realitzarà una mínima actuació al camí, però a causa del seu estat es recomana que només s’hi vagi amb vehicle alt o 4×4 i sense sortir del camí d’accés a la platja. És important no separar-se del camí d’accés i tancar sempre les barreres de l’entrada, ja que hi ha animals i podrien sortir a la carretera.

L’Ajuntament des Mercadal vol agrair la bona predisposició de la propietat, que fa possible mantenir aquesta llarga tradició a favor dels vesins del nostre municipi i recorda que s’han de mantenir les mesures sanitàries establertes.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.